Circuit

CIRCUIT 5K i 10K

Mantenim el circuit homologat de la  12ª edició . Es realitzaran dues voltes de 5km i es donaran conjuntament les sortides de 5 i 10km.

Amb sortida i arribada a la Plaça de l’Oli el circuit s’estalvia les zones de polígon de Vilapou i la Flora Fou.

 

10000m i 5000m

 Aquest és el circuit íntegrament urbà. Homologat per la Federació Catalana d’Atletisme.

El circuit comença i finalitza com l’any anterior a la Plaça de l’Oli. Surt direcció Est per Francesc Macià i baixa per Sant Josep Obrer al Camí de Vilapou per remuntar cap a la rotonda i tornar per l’Avinguda Francesc Macià. Als pocs metres girem a la dreta per entrar al carrer Calvari fins Anselm Clavè, en aquest punt passem a tocar de la sortida, just al quilòmetre 1. Girarem cap al nucli antic per Sant Josep Oriol, passant per la Plaça de les Fonts i arribant a la Policia local pels carrers Salvadors Casas i Anselm Clavé. És recórrer tota l’Avinguda Argelines (km 2) fins al carrer Almeria (Barri Sant Bernat), es baixa per al carrer Ripollès a la rotonda on s’han afegit 70m al carrer Lluís Companys per fer afectiva l’homologació, es torna per l’Avinguda Argelines, on trobem l’avituallament 1 i 3, fins al camí de la Flora (km 3) al Pavelló Sant Bernat. Girem a l’esquerra per entrar al barri dels Clossos on es realitza un ziga-zaga pel carrer Indústria, Miquel Coll i Alentorn, Lluís Puigjaner i Av. Francesc Macià (km 4). En aquest punt final tenim l’últim quilòmetre d’avinguda fins a la Plaça de l’Oli, lloc de finalització de la cursa de 5km.

 

Milla del foc

Nou circuit de 3 voltes, el públic serà la teva energia!

Aquest any tot queda a l’Avinguda Francesc Macià, amb 5 girs de 180º i tres voltes 530m fem una milla plena de seguidors perquè et sentis acompanyat tota la cursa.


600m

cursa600m