CURSA ADAPTADA

REGLAMENT CURSA INFANTIL i JUVENIL ADAPTADA

  1. L’objectiu principal de la Cursa Infantil i juvenil Adaptada és fomentar l’esport infantil/juvenil adaptat en el marc de la Cursa del Foc d’Olesa de Montserrat. L’acte es farà el dissabte 15 de juny a la Plaça de Catalunya. L’horari de la cursa és a les 17.45h
  2. El dia de la cursa, els participants hauran de presentar-se al lloc de la prova 10 minuts abans del començament per poder rebre les acreditacions i les instruccions adients.
  3. La prova està oberta a infants i joves fins a 25 anys amb diversitat funcional, discapacitat, TEA, o altres ircumstàncies. Podran participar en les modalitats de caminador, cadira de rodes, deambulant i altres.
  4. La cursa es desenvoluparà en un recorregut en línia recta en tres distàncies adaptades diferents: 10 m, 30 m i 50 m. Abans de la sortida i després de la meta, ambdues situades en dos punts. S’habilitarà un espai de 20 m per garantir la comoditat dels participants i dels seus acompanyants abans i després de l’activitat.
  5. Els participants podran realitzar el recorregut amb els suport necessaris, ajuts tècnics i/o acompanyants i s’habilitaran els carrils de forma amplia per poder desenvolupar-se còmodament.
  6. La cursa preveu una franja horària amb menys estímuls sonors. En aquesta franja s’evitarà la música de fons i recomanarem al públic no aplaudir ni cridar, sinó aixecar els braços i moure les mans (aplaudir amb LSC).
  7. El espai estarà senyalitzat amb comunicació visual a través dels pictogrames.
  8. No hi ha temps màxim per acabar el recorregut i en qualsevol moment es podrà abandonar la cursa si així es desitja.
  9. La cursa és no competitiva entre participants. En acabar l’acte, cada participant rebrà una medalla de reconeixement de participació.
  10. La inscripció a la cursa té un cost simbòlic de participació. La inscripció es pot fer mitjançant el formulari d’inscripció disponible

Per a més informació: raul@cao.cat