PRESENTACIÓ DEL 28e CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 10KM EN RUTA – CURSA DEL FOC 2021

La Casa de Cultura d’Olesa de Montserrat va acollir, ahir dijous 10 de juny, l’acte de presentació de la Cursa del Foc i el Campionat de Catalunya de 10k en ruta

Aquest 10 de juny aprofitant la festivitat de Santa Oliva (patrona d’Olesa) es va celebrar l’acte de presentació de la 14ª Cursa del Foc i 28e Campionat de Catalunya de 10km en ruta.

L’acte solemne i emotiu pel record del nostre soci Albert Collado, va tenir representació de les diferents administracions i entitats. En aquest van participar com a representants de la Federació Catalana d’atletisme, en Joan Villuendas, president i en Josep Mª Antentas, vicepresident, l’alcalde d’Olesa el senyor Miquel Riera i el regidor d’esports en Domènec Paloma, per part de l’ajuntament i en Juanjo Agudo, president del Club Atletisme Olesa i l’Albert Ollé com a millor atleta local.

Els encarregats de parlar van ser en primera instancia el president del CAO, Juanjo Agudo, el president de la FCA el senyor Villuendas i va tancar l’alcalde Miquel Riera.

Per finalitzar l’acte va haver-hi un petit torn d’intervenció del públic i els altres convidats. D’on destaquem el reconeixement de les diferents parts a l’equip tècnic del CAOlesa, que fan possible organitzacions com aquesta al llarg de l’any.

L’acte va contar amb la presencia de Radio Olesa i Esplugues TV.

Des de de l’organització de la Cursa del Foc volem agrair a l’Ajuntament i a la Federació la seva confiança per esdevenir el Campionat de Catalunya de 10km en ruta. Estem convençuts que el proper 19 i 20 de juny serà una festa esportiva magnifica i segura.