TORNA LA CURSA DEL FOC

EL PRÒXIM 17 DE JUNY TORNA LA 12ª EDICIÓ DE LA CURSA DEL FOC AMB MÉS FORÇA QUE MAI!

La cursa popular d’Olesa de Montserrat obre les seves inscripcions d’aquesta 12ª edició i estrena nou circuit. La principal novetat del nou recorregut homologat per la Federació Catalana d’Atletisme és que passa a ser dues voltes de 5km, d’aquesta manera es busca apropar al públic i els corredors. A més la modificació fa que la cursa tingui menys desnivell i pugin córrer conjuntament els atletes de 5 i 10km.

La data finalment escollida és el 17 de juny, però l’organització vol que l’esdeveniment duri tot el cap de setmana. Està previst que durant el dissabte 16 de juny es puguin recollir els dorsals a partir de les 10 del matí, acompanyats sempre de la fira del corredor i un seguit d’activitats que es concentraran a la tarda de dissabte. El matí de diumenge començarà cap a les 7.30h quan s’obri la fira i l’entrega de dorsals. A les 9 es donarà el tret de sortida de la Cursa del Foc 5 i 10km. Una estona després es realitzaran les curses infantils de 600m (10.30h) i la Milla Solidària (10.45h)

La Milla també estrena circuit, passa a ser de tres voltes per l’Avinguda Francesc Macià. Com cada any col·laborem amb ACELL, la Federació Catalana d’esports per a disminuïts psíquics, fet que es fa possible gràcies al nostre patrocinador Grupo Hiperauto.

La Cursa manté la seva essència amb 4 avituallaments, llebres, fisioterapeutes, síndria, música, suport amb bicicleta, ludoteca i tots els seus serveis.

No ho dubtis més, inscriu-te ja a la Cursa del Foc, aprofita que fins al 16 d’abril tens l’inscripció al preu promocional de 4€!

INCRIPCIONS – https://xipgroc.cat/ca/curses/Olesa2018/10k/inscripcio/run

 

 

Us hi esperem!